Facultatea de Management În Producție și transporturi

Universitatea politehnica timișoara

  

    Proiectul ”Entrepreneurial Days” câștigat în cadrul “Competitiei de mini-granturi pentru proiecte antreprenoriale derulate în universități”, se va implementa Universitatea Politehnica Timișoara în perioada 01.06.2019 - 01.12.2019. Click AICI.

   Luni, 27.05.2019, domnul Bogdan Daraban, Ph.D, Acting Dean and Professor of Economics, Byrd School of Business, Shenandoah University împreună cu profesori și studenți  americani.

   Luni, 27.05.2019, ora 17.00, laboratorul EcosEc (M105), la FMPT este invitat domnul Cosmin CIONCA (antreprenor al conceptului Leonidas Timișoara) pentru a ne prezenta povestea de succes. Click AICI.

   Ieri, 13.05.2019, domnul Dan Nistor, fost manager la Coca Cola in Romania, Nigeria, tarile baltice, Polonia si Japonia a discutat cu masteranzii FMPT - Click AICI.

   Vineri, 19 aprilie 2019, în sala M 106, va avea loc înmânarea diplomelor absolvențiilor promoției 2018 sesiunile iunie, septembrie si februarie 2019. - Click AICI.

   Vizita profesorilor Aleksander Sladkovski, Pascal Duval și Laurence Gourdin la FMPT - Click AICI.

   Studenții FMPT la The 24th Students’ International Conference, SECOSAFT, Sibiu, 2019 - Click AICI.

   Campania „De Paște, dăruiește bucurie!”, Ediția I intitulată „O carte pentru viitor”,  se va desfășura în perioada 01 – 26 aprilie 2019 în cadrul Facultății de Management în Producție și Transporturi (FMPT). - Click AICI pentru detaliile campaniei umanitare.

     Universitatea Politehnica Timișoara invită elevii din clasele a XI-a și a XII-a împreună cu profesorii coordonatori să participe la acțiunile de informare cu privire la oferta educațională a UPT și la a șasea ediție a manifestării ”Politehnica Timișoara: un pas spre viitorul tău!” care se va desfășura în perioada 5 – 6 aprilie 2019 la Timișoara. - Click AICI pentru concursul FMPT.

   Premiul special pesntru masteranzii FMPT la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești „Sursele de energie în dezvoltarea și administrarea afacerilor durabile”, ediția a II-a. - Click AICI.

     Burse speciale din fondurile proprii UPT pentru idei studențești - Click AICI.

   În data de 27 noiembrie 2018 masteranzii de la specializarea Ingineria şi Managementul Sistemelor Logistice (IMSL) au vizitat fabrica de componente electronice şi depozitul Kimball Electronics din Remetea Mare - Click AICI.

   Deschiderea anului universitar va avea loc în data de 24.09.2018, orele 10.00, Amfiteatrul A0, Facultatea de Management în Producție și Transporturi, strada Remus, numărul 14.

   Structura anului universitar 2018-2019 - Click AICI.

   Decanul facultății, prof.ing.dr.ec. Marian Mocan a participat la Conferința "Economie Durabilă în Europa", 19 iunie 2018, Bruxelles - Click AICI pentru detalii.

   Premiul III la Concursul studențesc în domeniul Inginerie și Management – „Prof. dr. ing. Moise Țuțurea” - Click AICI pentru detalii.

   În perioada 21-25 mai 2018 FMPT a fost vizitată în cadrul programului CEEPUS de doamna Vlatka Stupalo, de la Universitatea din Zagreb (Croaţia), Facultatea de Transporturi şi Ştiinţe ale Traficului, Departamentul de Transporturi pe Apă. - Click AICI pentru detalii.

   În data de 21 mai 2018 masteranzii de la specializarea Ingineria şi Managementul Sistemelor Logistice (IMSL) au vizitat fabrica şi depozitul Heraeus din Timişoara - Click AICI pentru detalii.

   Avem deosebita onoare de a vă invita în perioada 19 - 20 Aprilie 2018, la a II-a ediție a Zilelor MPT - Click AICI pentru detalii.

   International Interdisciplinary & Marketing Week 2018 - Click AICI.

   International Guest Lecturer Week 2018 - Click AICI.

   Invitație participare - Competiții Europene JA de Antreprenoriat 2018 - Click AICI.

   Rezultatele evaluării și ierarhizării candidaților pentru ocuparea posturilor, semestrul I, an universitar 2017/2018 - Click AICI.

   The Balkans and the South-East Mediterranean: Shared Memories, Common Future. În perioada 9 – 12 ianuarie 2018 o delegație de 19 studenți din anul II și III de la specializarea Administrație Publică, III și IV specializarea Inginerie și Management și 1 doctorand va participa la Conferința ”Balcanii și Sud-Estul Mediteranei; Amintiri Împărtășite - Viitor Comun ” în Bruxelles, Belgia. Această delegație este însoțită de doamna lector dr.ec. Mihaela Vartolomei. Click AICI.

   Anul acesta, fii și tu Moș Crăciun! Studenții anului IV specializarea Inginerie și Management organizează o campanie pentru donarea de dulciuri, jucării și alte lucruri pentru copiii abandonați din Spitalul „Loius Țurcanu”. Acest eveniment este coordonat de ș.l.dr.ing. Larisa Ivașcu. Evenimentul se bucură de întreaga susținere a Decanatului MPT și a Departamentului de Management. - Click AICI.

   În data de 12 decembrie 2017 masteranzii de la specializarea Ingineria şi Managementul Sistemelor Logistice (IMSL) de la Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi, alături de domnul Decan, Prof.ing.dr.ec. Marian Mocan, şi As.dr.ing. Attila Turi, au vizitat depozitul Euroccoper din apropiere de Timişoara. - Click AICI.

   Workshop Sustainalytics - În data de 5 decembrie 2017, orele 18.00, sala M105, compania Sustainalytics (http://www.sustainalytics.com/) va realiza o sesiune de tip workshop pentru masteranzii de la disciplinele „Sustenabilitate și Risc” și „Dezvoltare sustenabilă aplicată în sistemele logistice” sub îndrumarea ș.l.dr.ing. Larisa Ivașcu. - Click AICI.

   Facultatea de Management în Producție și Transporturi, a participat în perioada 16-17 noiembrie 2017, la prima ediție a Concursului National Studentesc - Simulatorul de Business: GIFTED MANAGERS, organizat de Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, Facultatea de Știinte Economice, în parteneriat cu EXELO Training & Development. - Click AICI.

   Vizită la Nestlé - În data de 28 noiembrie 2017 masteranzii de la specializarea Ingineria şi Managementul Sistemelor Logistice (IMSL) de la Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi, alături de domnul Decan, Prof.ing.dr.ec. Marian Mocan, şi As.dr.ing. Attila Turi, au vizitat fabrica de napolitane Nestlé din Timişoara. - Click AICI.

   Concurs ContiEngineering - concursul este adresat și studenților de la MPT. Lansarea acestui concurs are loc miercuri 22.11.2018, ora 18.00, sala M013. - Click AICI. Update - Click AICIConcursul s-a desfasurat cu succes!

   În data de 31 octombrie 2017 masteranzii de la specializarea Ingineria şi Managementul Sistemelor Logistice (IMSL) de la Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi au vizitat unul dintre cele mai importante depozite din regiunea de Vest şi din ţară, FM Logistic din Dudeştii Noi - Click AICI.

   Clipul deschiderii anului universitar 2017-2018 se găsește AICI.

   Deschiderea anului universitar 2017/2018 va avea loc luni, 25.09.2017, ora 10.00, Amfiteatrul A0, strada Remus, nr 14.

   În data de 07.09.2017, d-nul ing. Francisco Xavier PUJOL, fostul director al fabricii Continental Automotive România şi actualul director de producţie şi logistică al Volkswagen AG din Wolfsburg, Germania şi-a susţinut teza de doctorat realizată sub îndrumarea d-nului Prof.univ.ing.dr.ec. Marian MOCAN. - Click AICI.

   În data de 29.08.2017 - Informații privind cazarea studenților admiși la studii de licență (doar anul I) - Click AICI.

   Campionatul de Fotbal între echipele Cadrelor Didactice de la Universitatea Politehnica Timişoara / MPT, o nouă clasare pe podium - Click AICI.

   În data de 22 mai 2017 masteranzii de la specializarea IMSL au vizitat fabrica Flex de lângă Timişoara, alături de domnul Decan, Prof.ing.dr.ec. Marian Mocan, şi As.dr.ing. Attila Turi. - Click AICI.

   În data de 19.05.2017 a avut loc la București Gala Profesorului Bologna - ediția a X-a. Cadrele didactice, ș.l. dr. ing. Larisa Ivașcu, ș.l. dr. ing. Sabina Potra, conf. dr. ec. Claudiu Albulescu și conf. dr. ing., ec. Matei Tămășilă, din cadrul FMPT s-au înscris printre nominalizații UPT. Click AICI.

   În data de 05.05.2017 a avut loc Innovation Day, un eveniment organizat de Junior Achievement România și Universitatea Politehnica Timișoara. - Click AICI.

   Studentele Bianca Nicoleta Stochița, Monica-Luminița Bălan, Vanesa Maria Colca, Maria Dobrescu și Lavinia-Ionela Otescu (studente în anul III IM) au obținut Premiul II pentru participarea la "Cercul științific studențesc" în domeniul Inginerie și Management. Lucrarea științifică a fost coordonata de ș.l.dr.ing. Larisa Ivașcu. Anunțul. Diploma