Facultatea de Management În Producție și transporturi

Universitatea politehnica timișoara

  

    În data de 27.04.2017 se aniversează Ziua MPT. Acest eveniment cuprinde o serie de activități în care sunt implicați absolvenții și studenții. Detaliile acestui eveniment sunt:

 1. Programul acestui eveniment - Click AICI.

 2. Link-ul pentru înscrierea participanților (locuri limitate!) - Click AICI. Înscrierea se poate face în perioada 05 - 14.04.2017.

 3. Template pentru lucrarea științifică - Click AICI. Termenul trimiterii lucrării este de 25.04.2017. Lucrările se transmit la adresa larisa.ivascu@upt.ro

 4. Poster pentru lucrarea științifică - Click AICI


********************************************************************************************************************************************************

  Metodologia taberelor studențești pentru anul 2017 se găsește AICI.

   În data de 07.04.2017, are loc înmânarea diplomelor absolvenţilor care au susținut examenul de Licență/Disertație în anul 2016, sesiunile iunie și septembrie - Click AICI.

   În perioada 26 – 31 martie 2017 studenţii  FMPT au participat la International Marketing Week 2017, eveniment organizat de EPHEC (École Pratique des Hautes Études Commerciales) în localitatea Louvain-la-Neuve (Belgia) - Click AICI.

   International Guest Lecturer Week 2017 - Click AICI.

   În data de 01.02.2017 s-a organizat la FMPT un concurs de Logistică pentru studenţii anului III de la specializarea Inginerie şi Management - Click AICI.

   Bursele Vulcanus în Japonia - Oportunitate pentru studenți - Click AICI.

   Cupa MPT la finalul aniversării a 20 ani de la înfiinţarea Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi - Click AICI.

   Studentele din anul III au castigat Cupa MPT la volei cu ocazia aniversării a 20 ani a Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi - Click AICI.

   Studenţii din anul IV au câştigat Cupa MPT la fotbal cu ocazia aniversării a 20 ani a Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi - Click AICI.

   Aniversarea a 20 ani de la înființarea Facultății de Management în Producție și Transporturi din Universitatea Politehnica Timișoara

   Balul Bobocilor FMPT - Studenții Facultății de Management în Producție și Transporturi vă invită la Balul Bobocilor ce va avea loc miercuri 07.11, în Club No Name. Tema evenimentului este ''Pirații din Caraibe '', iar invitatul special al serii va fi Nane.  Accesați pagina evenimentului de pe Facebook pentru detalii - Click AICI.

   În 15.11.2016 masteranzii de la specializarea IMSL au vizitat unul dintre cele mai importante depozite din regiunea de Vest şi din ţară, FM Logistic din Dudeştii Noi, care oferă servicii logistice complexe într-o locaţie de clasa A - Click AICI.

   Summer Academy – 3-6 noiembrie 2016 la Universitatea Politehnica Timişoara - Click AICI.

   În 01.11.2016 masteranzii de la specializarea IMSL au vizitat compania Takata din Arad - Click AICI.

   Studenții MPT participă la Școli de vară în Kosovo - Summer Schoolprogram on Strategic Management and Innovation Management - Click AICI.

   Clipul deschiderii anului universitar 2016-2017 se regăsește AICI.

    Fișa opțiunilor cu specializările pentru anul II, IM se află AICI.

   În 2 iunie 2016, studentele Oprea Mădălina și Popa Patricia au câștigat locul I pe țară la Comunicarea Studențească de la Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău cu lucrarea ”Analiză de marketing pentru studentul prosumator” sub îndrumarea doamnei As.dr.ing. Larisa Ivașcu -  Click AICI

   Studentele Vîlceanu Diana și Popescu Bianca se numără printre câștigătorii concursului InGENIOUSly Continental 2016, organizat de Continental Automotive Romania SRL la Timișoara - Click AICI

    În 12 mai 2016 are loc înmânarea diplomelor absolvenților din anul 2015 - Click AICI.

   În 25.04.2016, ora 11.00, amfiteatrul A0, a avut loc premierea rezultatelor pentru anul II IM - Click AICI.

  6-7 aprilie 2016 - Vizite la Pirelli, Slatina și Ford, Craiova cu studenții din anul III IM și masteranzii de la IMSL - Click AICI.

   Meci amical de fotbal între cadre didactice și studenți - Click AICI.

   Programul prezentărilor firmelor pentru programul de practică - Click AICI

   Meci amical de fotbal în sesiune - Click AICI.

   Lista candidaturilor pentru Consiliul Facultății MPT se găsesc AICI.

   Doamna Maria Grapini la FMPT 

   În data de 5 ianuarie ora 12 în amfiteatrul A0 al Facultății de Management în Producție și Transporturi de pe Str. Remus nr. 14 va avea loc o întâlnirea a anului 3 IM cu Doamna Maria GRAPINI, fost ministru în cabinetul Victor Ponta și actual europarlamentar.
   Tematica întâlnirii: Provocarile unui manager în contextul economic actual.
   Doamna Grapini va susține o expunere și va raspunde la întrebările studenților.

   Astăzi, 14.12.2015, studenții FMPT au colindat. Click AICI.

  Colaborarea dintre studenţi şi profesori continuă şi în afara orelor de curs - Meci amical Click AICI.

   EPHEC 9th International Marketing Week 20-25 MARCH 2016 - Click AICI.

   Eveniment MPT - Profesor Emerit

  S-a conferit titlul onorific de PROFESOR EMERIT domnilor Prof.univ.dr.ing. Horia POPA și Prof.univ.dr.ing. Constantin DUMITRESCU. Click AICI pentru detalii.

  Oportunități de studii, practică și cercetare în străinătate. Click AICI pentru detalii. 

  Vizita elevilor de la Colegiul Tehnic "Ion I.C. Brătianu" 

 În 9 noiembrie 2015, cu prilejul Zilei Porților Deschise elevii de la Colegiul Tehnic "Ion I.C. Brătianu" au vizitat FMPT. Foto AICI.

   LeadSUS Final Event in Timisoara, 09 Nov. 2015 - Click AICI.

   Training de producție automotive high-tech - 5 cursuri și 5 laboratoare în 5 săptămâni. Click AICI.

   Meci amical de fotbal - 28.10.2015 de la ora 14:00 pe stadionul "Știința".  Click AICI.

   A 95-a Aniversare a Universității Politehnica Timișoara 

 Data de 11 noiembrie marchează momentul de început pentru Universitatea Politehnica Timișoara. În 1920, la această dată, regele Ferdinand I semna decretul regal prin care se puneau bazele primei instituții de învățământ superior din vestul României. În săptămâna 9-13 noiembrie ne vom opri preț de 95 de minute, în cadrul ședinței festive, să celebrăm cei 95 de ani care ne-au adus unde suntem astăzi. Programul complet al evenimentului se găsește AICI.

  

   Cea mai frumoasă poartă  a unei instituții din Timișoara. Articolul AICI.

   Eveniment TRW Automotive 

   Luni, 19.10.2015, ora 9.00, amfiteatrul A0, este invitat în cadrul acestui eveniment Domnul Ovidiu Ambroș din cadrul Companiei TRW Automotive.

  Săptămâna sportului la FMPT - Știrea.

   Buletinul informativ al Departamentului Relații Internaționale se găsește AICI.

   Anunț privind organizarea prezentării oportunităților de carieră. Anunțul se găsește AICI.