Facultatea de Management În Producție și transporturi

Universitatea politehnica timișoara

  

     În data de 31 octombrie 2017 masteranzii de la specializarea Ingineria şi Managementul Sistemelor Logistice (IMSL) de la Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi au vizitat unul dintre cele mai importante depozite din regiunea de Vest şi din ţară, FM Logistic din Dudeştii Noi - Click AICI.

   Clipul deschiderii anului universitar 2017-2018 se găsește AICI.

   Deschiderea anului universitar 2017/2018 va avea loc luni, 25.09.2017, ora 10.00, Amfiteatrul A0, strada Remus, nr 14.

   În data de 07.09.2017, d-nul ing. Francisco Xavier PUJOL, fostul director al fabricii Continental Automotive România şi actualul director de producţie şi logistică al Volkswagen AG din Wolfsburg, Germania şi-a susţinut teza de doctorat realizată sub îndrumarea d-nului Prof.univ.ing.dr.ec. Marian MOCAN. - Click AICI.

   În data de 29.08.2017 - Informații privind cazarea studenților admiși la studii de licență (doar anul I) - Click AICI.

   Campionatul de Fotbal între echipele Cadrelor Didactice de la Universitatea Politehnica Timişoara / MPT, o nouă clasare pe podium - Click AICI.

   În data de 22 mai 2017 masteranzii de la specializarea IMSL au vizitat fabrica Flex de lângă Timişoara, alături de domnul Decan, Prof.ing.dr.ec. Marian Mocan, şi As.dr.ing. Attila Turi. - Click AICI.

   În data de 19.05.2017 a avut loc la București Gala Profesorului Bologna - ediția a X-a. Cadrele didactice, ș.l. dr. ing. Larisa Ivașcu, ș.l. dr. ing. Sabina Potra, conf. dr. ec. Claudiu Albulescu și conf. dr. ing., ec. Matei Tămășilă, din cadrul FMPT s-au înscris printre nominalizații UPT. Click AICI.

   În data de 05.05.2017 a avut loc Innovation Day, un eveniment organizat de Junior Achievement România și Universitatea Politehnica Timișoara. - Click AICI.

   Studentele Bianca Nicoleta Stochița, Monica-Luminița Bălan, Vanesa Maria Colca, Maria Dobrescu și Lavinia-Ionela Otescu (studente în anul III IM) au obținut Premiul II pentru participarea la "Cercul științific studențesc" în domeniul Inginerie și Management. Lucrarea științifică a fost coordonata de s.l.dr.ing. Larisa Ivașcu. Anunțul. Diploma

   În data de 27.04.2017 se aniversează Ziua MPT. Acest eveniment cuprinde o serie de activități în care sunt implicați absolvenții și studenții. Detaliile acestui eveniment sunt:

 1. Programul acestui eveniment - Click AICI.

 2. Link-ul pentru înscrierea participanților (locuri limitate!) - Click AICI. Înscrierea se poate face în perioada 05 - 14.04.2017.

 3. Template pentru lucrarea științifică - Click AICI. Termenul trimiterii lucrării este de 25.04.2017. Lucrările se transmit la adresa larisa.ivascu@upt.ro

 4. Poster pentru lucrarea științifică - Click AICI


********************************************************************************************************************************************************

  Metodologia taberelor studențești pentru anul 2017 se găsește AICI.

   În data de 07.04.2017, are loc înmânarea diplomelor absolvenţilor care au susținut examenul de Licență/Disertație în anul 2016, sesiunile iunie și septembrie - Click AICI.

   În perioada 26 – 31 martie 2017 studenţii  FMPT au participat la International Marketing Week 2017, eveniment organizat de EPHEC (École Pratique des Hautes Études Commerciales) în localitatea Louvain-la-Neuve (Belgia) - Click AICI.

   International Guest Lecturer Week 2017 - Click AICI.

   În data de 01.02.2017 s-a organizat la FMPT un concurs de Logistică pentru studenţii anului III de la specializarea Inginerie şi Management - Click AICI.

   Bursele Vulcanus în Japonia - Oportunitate pentru studenți - Click AICI.

   Cupa MPT la finalul aniversării a 20 ani de la înfiinţarea Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi - Click AICI.

   Studentele din anul III au castigat Cupa MPT la volei cu ocazia aniversării a 20 ani a Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi - Click AICI.

   Studenţii din anul IV au câştigat Cupa MPT la fotbal cu ocazia aniversării a 20 ani a Facultăţii de Management în Producţie şi Transporturi - Click AICI.

   Aniversarea a 20 ani de la înființarea Facultății de Management în Producție și Transporturi din Universitatea Politehnica Timișoara

   Balul Bobocilor FMPT - Studenții Facultății de Management în Producție și Transporturi vă invită la Balul Bobocilor ce va avea loc miercuri 07.11, în Club No Name. Tema evenimentului este ''Pirații din Caraibe '', iar invitatul special al serii va fi Nane.  Accesați pagina evenimentului de pe Facebook pentru detalii - Click AICI.

   În 15.11.2016 masteranzii de la specializarea IMSL au vizitat unul dintre cele mai importante depozite din regiunea de Vest şi din ţară, FM Logistic din Dudeştii Noi, care oferă servicii logistice complexe într-o locaţie de clasa A - Click AICI.

   Summer Academy – 3-6 noiembrie 2016 la Universitatea Politehnica Timişoara - Click AICI.

   În 01.11.2016 masteranzii de la specializarea IMSL au vizitat compania Takata din Arad - Click AICI.

   Studenții MPT participă la Școli de vară în Kosovo - Summer Schoolprogram on Strategic Management and Innovation Management - Click AICI.

   Clipul deschiderii anului universitar 2016-2017 se regăsește AICI.