Facultatea de Management În Producție și transporturi

Universitatea politehnica timișoara

    Feedback-urile studenților FMPT ne încântă. Dacă dorești să ne transmiți și tu aprecierea ta, te rugăm să ne trimiți un email pe adresa mihaela.todoruț@upt.ro.

*********************************************************************************

     În urma prezenței la TeleUniversitatea Timișoara a domnului decan prof.ing.dr.ec. Marian MOCAN (emisiunea din data de 26.11.2020 este AICI), am primit următoarea apreciere:

   ”Super, super!!!! Deja costum foarte chic! Am regasit aceasi placere de a transmite experienta dv. tinerilor cu multa "bienveillance", transparenta si spirit pozitiv! Mi-am adus aminte cu multa placere de cursurile noastre si de "laboratoare". Multe amintiri frumoase! M-am regasit in faza cu "gastile"  din Timisoara sau nu😁 eu am reusit sa fac parte din amandoua😂dar e clar nu a fost simplu sa fiu acceptata😉. Imi amintesc clar si de cititul ziarelor...Partea cea mai emotionanta a fost cand ati vorbit de persoane intalnite pe parcurs...Va datorez multe...astazi sunt unde sunt datorita fundatiilor construite, constructie la care ati contribuit in mare parte! Incurajarile, toate "tips and tricks"-urile  pe care mi le-ati transmis si timpul care l-ati investit mi-au permis sa invat, sa-mi construiesc un network si sa reusesc pasul in lumea multinationalelor. De la carutza la Airbus 380😆  Imi aduc aminte cand m-ati incurajat sa scriu o lucrare😉 ok, nu aveam mare talent la scris/scris carti dar am reusit sa iau MBA-ul in HR😅 in plus platit de Airbus😇 spiritul afacerilor transmis-check! To cut a long story short cum ar zice un bun englez, ati fost si ramaneti persoana care a marcat parcursul meu profesional si personal! Un mentor adevarat cu mult dinamism, modestie si un joc super la tenis!! Mersi, mersi mult si continuati, you have a true inspirational leadership! Va pup si sper sa ne vedem cu bine! (Valerica (Telcean) Vincelot, Senior HR Business Partner Technology at Airbus Toulouse Franta).”

   „Anul aceasta (2019) am absolvit programul de masterat din cadrul Facultății de Management în Producție şi Transporturi, Universitatea Politehnica Timișoara, cu specializarea „Management antreprenorial în administrarea afacerilor (MAAA)”.

   Pentru mine, aceasta a însemnat o experiență extraordinară deoarece, deși aveam deja expertiza practică dobândită pe parcursul a șase ani ca Project Manager în cadrul unei companii multinaționale din Timișoara, simțeam că îmi lipsea suportul teoretic în activitatea mea de zi cu zi.

   După o analiză amănunțită a ofertelor de programe de masterat, am înțeles că „Management antreprenorial în administrarea afacerilor” al Facultății de Management în Producție şi Transporturi, din cadrul Universității Politehnica Timișoara, corespundea cel mai bine cerințelor mele. Am fost foarte plăcut surprinsă să constat ca toate materiile erau atent selectate pentru a răspunde cât mai bine nevoilor de instruire ale unui manager sau unui antreprenor ce își dorește să își deschide propria afacere.

   Aș dori să le mulțumesc în special profesorilor din cadrul facultății pentru profesionalismul și devotamentul pe care ni le-au demonstrat pe parcursul acestor doi ani!
   Olesia Birlibescu
   Project Manager
   Continental Automotive Romania S.R.L.”

*********************************************************************************

   „Dragă Domnule Decan,

   Vă scriu aceste rânduri acum, la încheierea studiilor, cu intenția de a îmi prezenta respectul pentru munca ce o depuneți zilnic la facultate.
   De-a lungul timpului am luat multe decizii greşite: mi-am ratat cariera de profesor la unul din cele mai prestigioase licee din țară, am dat cu piciorul unei oferte de a lucra la rectorat pe timpul facultății şi ulterior, în câmpul muncii lista s-a lungit. Desigur, cu trecerea timpului, am înțeles că toate aceste rateuri sunt de fapt nişte lecții folositoare. Înscrierea la facultatea dvs. este unul din rezultatele acestei judecăți şi o piatră de hotar în corectarea parcursului.
   Mă simt onorat să fi fost student şi acum absolvent al FMPT. Am lăudat şi o voi mai face, modul prin care vă implicați în comuniunea mediului de afaceri cu cel academic. Şi mă bucur că aveți disponibilitate în a le fi chiar mentor studenților. Cred că sunteți omul potrivit, în momentul şi la locul potrivit. Meseria de Profesor vă vine bine.
   Voi lua cu mine unele sfaturi pe care ni le-ați dat, cum ar fi: să ieşi mereu din zona de comfort şi că unii oameni par mai inteligenți până încep să vorbească, de aceea trebuie să avem lucruri valoroase de comunicat. Precum sunt sigur că şi colegii mai tineri au prețuit şi vor prelua din învățăturile Dvs.
   Să ştiți că se vede efortul pe care îl depune întreg corpul didactic şi viitorul arată încrezător.
   În încheiere, vă mulțumesc pentru asociere în elaborarea şi susținerea disertației. Şi vă doresc sănătate, pace şi bunăstare sufletească!

Cu respect, mă înclin.
Marcu Milu Danřiel”