Facultatea de Management În Producție și transporturi

Universitatea politehnica timișoara

 

 Inginerie și Management - Pentru manageri de astăzi şi de viitor

Şcolarizarea în cadrul programului IM este concepută nu numai pentru managerii de astăzi, ci şi pentru viitorii manageri din domeniul industriei, serviciilor și a tehnologiei informaţionale.

Veţi fi pregătiţi să răspundeţi la toate provocările afacerilor moderne şi să obţineţi avantajul competitiv al întreprinderii dumneavoastă. Vă veţi bucura de mai multă autoritate şi veţi fi capabili să valorificaţi propriile abilităţi.

În calitate de manager, veţi şti cum să vă creaţi oportunităţi şi cum să aveţi succes.

Programa IM oferă o abordare completă asupra naturii vocaţiei de manager, oferind cunoştinţele necesare pentru derularea unei afaceri de calitate într-o lume cu o concurenţă tot mai mare. Veţi studia o serie de subiecte din domeniul business-ului în general: inginerie (fundamente), tehnologia informaţiei, management, marketing, economie, finanţe, managementul de proiect şi al calităţii, precum şi managementul activităţilor şi dezvoltarea sistemelor informaţionale în organizaţii.

Deveniţi un expert în domeniul marketingului

Veţi avea posibilitatea să aflaţi tot ceea ce este necesar pentru a deveni un expert de top în domeniul marketingului. Începând cu teoria marketingului, continuând cu managementul în marketing şi participarea la cercetări de marketing şi până la crearea în mod independent a mixului de marketing.

Managementul în mâinile dvs.

Veţi studia tehnologiile informaţionale şi cele de comunicare, precum şi cele mai moderne tehnologii industriale. Prin diferite exemple şi exerciţii, veţi învăţa importanţa influenţei managementului asupra societăţii, precum şi avantajele utilizarii IT.