Facultatea de Management În Producție și transporturi

Universitatea politehnica timișoara

„Politehnica Timișoara - un pas spre viitorul tău"

DIN CAUZA STĂRII DE URGENȚĂ, CONCURSUL NU VA MAI AVEA LOC ANUL ACESTA.

VĂ AȘTEPTĂM ANUL VIITOR.

Universitatea Politehnica Timișoara invită elevii din clasele a XI-a și a XII-a împreună cu profesorii coordonatori să participe la acțiunile de informare cu privire la oferta educațională a UPT și la a șaptea ediție a manifestării ”Politehnica Timișoara: un pas spre viitorul tău!” care se va desfășura în perioada 8 – 9 mai 2020 la Timișoara.

Obiectivele principale ale acțiunilor sunt: * asigurarea unei tranziții optime a absolvenților de liceu spre învățământul superior; familiarizarea elevilor cu infrastructura și dotările Universității Politehnica Timișoara; * prezentarea programelor de studii asigurate de universitate, precum și a perspectivelor în cariera profesională; * evaluarea nivelului de cunoștințe și aptitudini ale elevilor în perspectiva construirii unei cariere de succes; * posibilitatea de a dialoga cu studenții universității și a fi pentru 2 zile în postura de student UPT.

         Elevii sunt invitați să participe la secțiunea de concurs organizată de Facultatea de Management în Producție și Transporturi:

      - secțiunea de aptitudini manageriale – Concursul „Managementul și Marketingul Piramidei”.

      - Concursul are loc în 9 mai 2020, orele 9-12.

      - Termen de înscriere: 15 aprilie 2020.

        Înscrierea se realizează la profesorii însoțitori.

            Informații despre jocul Piramidei

   Pentru secțiunea de aptitudini manageriale aferentă Facultății de Management în Producție și Transporturi se va implementa Jocul Piramidei, fiind descris succint în continuare.

   Grupul dumneavoastră reprezintă echipa managerială de la „Egyptian Sand and Gravel Company”, care este specializată în vinderea piramidelor. Faraonul Egiptului a cerut recent o licitaţie pentru construirea uneia sau mai multor piramide. Eminenţa sa doreste un anumit tip de monument, care să amintească poporului sau de el atunci când el nu va mai fi în viaţă.

Sarcina dumneavoastră este să vă prezentaţi oferta în faţa faraonului, oferta ce trebuie să conţină:

- locul de amplasare ales

- mărimea piramidelor

- durata de execuţie

- costul total

- macheta piramidelor

- sloganul publicitar care să promoveze compania şi să convingă faraonul că sunteţi cea mai bună firmă pentru acest contract

- alte elemente pe care le consideraţi relevante.

Persoană de contact: Ș.l.dr.ing. Gabriela Străuți (gabriela.strauti@upt.ro)

Fotografii de la ediția a 6-a - Click AICI. Lista participanților și premiile concursului - Click AICI.