Facultatea de Management În Producție și transporturi

Universitatea politehnica timișoara

  

 

  Tabere studentesti

Tabelul cu studentii care solicita loc in tabara de la FMPT se poate vedea AICI.

Comisia pentru repartizarea taberelor se gaseste AICI

Studentii inscrisi sunt urmatorii:

Marca  Facultatea la care studiezi: Anul de studiu:  Selectează categoriile în care te încadrezi Media pentru anul universitar anterior*:  Performanțe în activitatea depusă în cadru organizat la diverse manifestări culturale, artistice, științifice, sportive sau de voluntariat: Documente doveditoare
LN65021 Management în Producţie şi Transporturi 1 Student (ă) 7.85 Cel mai recent am participat  la SPARK by UPT - Prima conferință de antreprenoriat dedicată studenților, organizată de InoHub UPT.

Aici au venit antreprenori cunoscuți pentru a împărtăși perspective valoroase și sfaturi practice într-o serie de prezentări și paneluri de dezbatere, care menite sa inspire și sa ajute in procesul de dezvoltare al potențialul antreprenorial.

Diploma de participare inca nu am primit-o.
 
MN72242 Management în Producţie şi Transporturi 2 Masterand (ă) 8.9    
L86724 Management în Producţie şi Transporturi 2 Student (ă) 8.06    
LN65108 Management în Producţie şi Transporturi 1 Student (ă) 6,57    

Înmânare diplome promoția 2023

Absolvenții FMPT sunt invitați să participe la înmânarea festivă a diplomelor promoției 2023, care va avea loc în data de 29.02.2024 la sediul facultății, strada Remus, nr. 14, în sala Amfiteatrul A1 după următorul program:

9:00-10:15 - Inginerie și management licență

10:30-10:45 – Administrație publică licență

10:45 -11:45 - Master

PRECIZĂRI IMPORTANTE:

  • Absolvenții cărora li s-au solicitat fotografii pentru diplomă și nu le aduc cu 7 zile înainte de înmânarea programată a diplomelor li se vor putea elibera diplomele după data înmânării.
  • La înmânarea diplomei, absolvenții trebuie să se prezinte cu actul de identitate (carte de identitate sau pașaport valabile), în original.
  • Diploma se eliberează titularului sau unei persoane împuternicite notarial, de titular. Persoanele care au împuternicire notarială, trebuie să o prezinte, împreună cu actul de identitate, în original. Împuternicirea va fi reținută de către universitate.
  • Recomandat este să aveți un pix asupra dumneavoastră.
  • Absolvenții care au parcurs integral și au promovat modulul psihopedagogic, vor primi și certificatul de absolvire a modulului psihopedagogic.
  • În vederea optimizării procedurii, vă rugăm ca înainte de a vă prezenta pentru ridicarea diplomei să completați, online, “Chestionarul absolventului”. Acesta poate fi accesat la adresa: https://forms.office.com/r/Yvr2As0KNG . Timpul estimat de completare este de maxim 2 min.
  • Cei care nu pot participa la înmânarea diplomelor la data stabilită, se pot programa după data de 29.02.2024, on-line, la adresa: http://actestudii.upt.ro/

**************

   Rezultatele concursului „Ioan de Sabata” - clic AICI.

   Perioada de preluare a cererilor de reînmatriculare a fost prelungită până vineri, 13.10.2023.

   UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMIŞOARA participă în aceasta perioadă la cercetarea EUROSTUDENT VIII.  Rugăm studenţii UPT să completeze chestionarul primit pe adresa de e-mail. Pentru mai multe detalii clic AICI.